Foto Åsa Nenzen ©
Foto Åsa Nenzen ©

HÄR FÅR DU KOLL PÅ SEKTIONENS ÖVRIGA AKTIVITETER 2019

NU ÄR DET DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL FRK NORRS JAKTKURS 2019!

Vi har i år ett lite annorlunda upplägg. Du deltar en dag med hund och en dag utan hund. Det kan vara mycket givande att också titta på när andra hundar arbetar och hur instruktören lägger upp övningar för individuella hundar av olika åldrar och utbildningsnivå.

Instruktör i år blir Margaretha Westman från Nyköping. Margaretha är, förutom att hon är en trevlig person, en mycket duktig hundtränare och instruktör. 2018 blev ”Maggan” svensk retrievermästare vilket inte vill säga så lite!
Vi kommer att dela in deltagarna i två grupper.

Grupp 1 riktar sig till hundar vars förare siktar på att så småningom starta på prov i nybörjarklass. Minimikrav på hundens utbildningsnivå är att den kan föras lös utan att störa andra hundar, att den kommer på inkallning och att den kan markera och hämta en kastad apport.  

Grupp 2 riktar sig till hundar som redan har ett första pris i nybörjarklass och som ska starta i öppen klass. Denna grupp passar också för hundar som ännu inte har ett första pris i nybörjarklass men vars utbildningsnivå motsvarar detta och kanske lite till. Hunden är exempelvis bekant med linjetag, stoppsignal och tecken. Beskriv i din anmälan hundens utbildningsnivå och vilken grupp som du tror passar dej och din hund bäst!

KURSDATUM: 8-9 juni
PLATS: SUNDOM
ANMÄLAN SENAST 27 MAJ TILL: Anna.M.Vikstrom@ltu.se


PRIS: 1000 kr till bg 618-5755

Obs! För att anmälan ska vara giltig måste avgiften vara inbetald senast 31 maj! Därefter tar vi in eventuella reserver. Kursen vänder sig i första hand till flattar, övriga raser får delta i mån av plats. Meddela Anna om du är intresserad! PM för kursen skickas ut när det börjar närma sig.